10 slik

opis

Na zelo frekventni lokaciji, Industrijska cona Tam Maribor, prodamo zelo urejen in delujoč gostinski objekt z lastno teraso in parkiriščem (7 avtomobilov), na zemljišču skupne velikosti 336 m2.

Objekt je bil v osnovi grajen leta 1943, leta 2003 pa se je začela celovita prenova(estrihi, talne obloge-keramika, centralna mestni plin, elektrika komplet, pvc okna mge karba in vhodna vrata aluminijasti profil, zunanja terasa z električno tendo l.2007 Ostalo je bilo generalno obnovljeno, zgrajeno (inštalacije, odtoki, estrihi, talne obloge, stene, fasada, nova okna, streha) in prirejen za gostinsko dejavnost. Zadnja adaptacija prostorov je bila 2015.

Sam gostinski objekt meri cca. 120 m2 uporabne površine na kateri so razporejene gostinske sobe za goste, in vsi funkcionalni prostori ( shrambe, skladišča, wc za goste, garderobe za zaposlene). Prav tako k objektu spadata dva manjša poslovna prostora-pisarni, v skupni izmeri 29 m2, ki sta trenutno oddani v najem.

Poseben čar gostinskemu delu daje svetla zimsko - letna terasa.
Vsi prostori so urejeni v skladu z veljavno zakonodajo in s HACCP.

Priključki: elektrika, voda, plin, ogrevanje (mestni plin), telefon, internet.

Lokal je opremljen z vso gostinsko opremo (vzdrževana šank oprema, stoli, mize, zaprti točilni pult s hladilnimi površinami, kavnim aparatom, drobni inventar, dekoracija ).

Lokal ima veljavno uporabno dovoljenje, tako, da je možno takoj pričeti z delom.

Parkiranje za goste je možno pred objektom, na lastnem parkirišču. Posebnost lokala je neomejen delovni čas.

MOŽNOST DOGOVORA NAJEMA S KASNEJŠIM ODKUPOM za obdobje cca. 1 leta. Možen tudi odkup celotnega podjetja, po posebnem dogovoru.

Energetska izkaznica je urejena-po dejanski porabi.

NAMIG POSREDNIKA : lokal je odlično umeščen med druge poslovne objekte, kar zagotavlja nenehen pritok strank med tednom, zaradi sejma v neposredni bližini pa tudi strank med koncem tedna.

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PP00107S
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: gostinski lokal
regija: Podravska
lokacija: Tezno
področje podrobno: Maribor
leto izgradnje: 1940
leto prenove: 2003
nadstropje: pritličje
velikost: 145,00 m²
parcela: 336,00 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Kontaktni obrazec